Súlyos Hírek

 

Copek Károly ismét bizonyított

 

Kerületünk súlyemelői Kassán, egy emlékversenyen szerepeltek május 10.-én. Színvonalas versenyről - ahol négy ország 47 sportolója küzdött a súlyokkal - valamint kiváló vendéglátásról számolt be, a csapat vezetője Szűcs Endre edző. A Soroksári Súlyemelő és Szabadidősport egyesület elnöke elmondta még, hogy a sokat próbált tehetséges versenyzői mellet most is lehetőséget kapott, egy kezdő a fiatal Erdei Norbert személyében.

Az Egyesületnek fontos célja a tehetséggondozás, ami életre nevelő programok (edzőtábor, sítábor, kulturális és szabadidős programok, hazai- külföldi versenyek stb.) szervezéséből állnak.

Most csapat, és egyéni küzdelmeken edződhettek tovább Szűcs mester tanítványai. Megszokhattuk, hogy nem térnek haza súlyemelőink üres kézzel, így volt ez most is. A csapat küzdelmek során elért harmadik hely egy „termetes” kupát ért, csakúgy, mint a négyszeres országos bajnok Copek Károly, abszolút harmadik helyezése. „Károly igazi példaképe az egyesületnek, kitartása, szorgalma, embersége nekem is sok erőt ad, tanulás (jelenleg másod diplomázik a Rendőrtiszti Főiskolán) mellett igazi húzó embere közösségünknek” - mondta el edzője „Endre bá”.

 

A soroksári sportolók eredményei:

 

Csapat verseny:

 

I.Szlovák válogatott 955 sinkler pont,

II. Kassa 834 s.p.,

III. Soroksár 655 s.p.

( Copek Károly, Murcsik Gábor, Murcsik Ferenc, Erdei Norbert )

IV. BAZ Megyei válogatott 650 s.p.

V. Lengyelország 504 s.p.

 

Egyéni helyezések:

 

Serdülő korcsoport (9 induló): VI. Erdei Norbert 77kg-os összteljesítmény

Junior korcsoport (16 induló): VI. helyezett: Murcsik Gábor 212 kg-os összteljesítmény,

                                                 VII. helyezett: Murcsik Ferenc 195 kg-os összteljesímény,

Felnőtt korcsoport (10 induló): III: helyezett: Copek Károly 240 kg-os összteljesítmény.