Súlyos hírek

Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokság

2010. április 24-én rendezték meg a Budapesti Műszaki és Gazdaságtudományi Egyetem tornacsarnokában a Magyar Egyetemi és Főiskolai Országos Bajnokságot. Egyesületünket 5 versenyző képviselte. Elsőként Tukarcs Dóra, a Zsigmond király Főiskola hallgatója lépett dobogóra 53kg-ban, és szoros csatában II. helyet szerzett. Férfi 94 kg-os súlycsoportban Féth Milán, a SOTE testnevelési karának hallgatója indult, és mindössze 2kg-mal maradt el az aranyéremtől, III. helyen végzett, 217kg-os összteljesítménnyel. 105kg-ban 3-an is képviselték egyesületünket:Varga Domonkos a SOTE, Láng Dávid és Murcsik Gábor a Budapesti Műszaki Egyetem hallgatói. Láng Dávid 120kg-os teljesítménnyel VIII., Varga Domonkos 107kg-mal V., Murcsik Gábor 212kg-mal a III. helyen végzett.

Szűcs Petra IX. az EB-n!

Szűcs Petra IX. helyezést ért el a valenciai Európa Bajnokságon. Petra a népes +69-os súlycsoportban 70kg-os szakítással IX., 85 kg-os lökéssel IX helyen végzett.

A spanyolországi kontinens viadal egyben kvalifikációs verseny az I. Ifjúsági Olimpiára, amelyet augusztus 14-26 között rendeznek meg Szingapúrban. A magyar csapat sikeres eredményei következtében indíthat egy versenyzőt az olimpián.

Gratulálunk Petrának az erdményes szereplésért, további sok sikert kívánunk!!